The Stage is Yours

Masterclass voor de zakelijke spreker

Verbeter je presentaties, breng je kernboodschap ècht over bij jouw team & klant. 

Inspirerend spreken is niet iedereen automatisch gegeven, in welke (leidinggevende) positie je ook zit. We gaan je helpen nog authentieker en overtuigender je podium te pakken. Met meer zelfvertrouwen en plezier voor jouw publiek staan.

Herken je dit?

Je spreekt vaak voor groepen, de functie vraagt dat van je en je vindt het op zich ook leuk om te doen. De feedback van collega’s is vaak wel positief maar niet concreet: “Lekker gesproken” hoor je dan. Toch weet je dat je zelf meer uit je performance had kunnen halen. De teksten worden wel redelijk goed voorbereid maar niet echt beleefd, waardoor het soms wat gemaakt of opgelezen kan overkomen. De opbouw en structuur van je verhaal is niet altijd goed doordacht of kan krachtiger. Want hoe maak je de keuze tussen weglaten en vertellen? De kernboodschap is soms lastig te verwoorden. Tijdens het spreken ben je vaak bezig met hoe je overkomt in plaats van met je tekst. Je bent op zoek naar publiek dat aan je lippen hangt en na jouw presentatie of speech geïnspireerd is en direct in de actieve modus wil. Jij wilt uiteraard diegene zijn die dat voor elkaar krijgt. Maar hoe? Door te zorgen dat jouw verhaal resoneert bij je publiek. En wij gaan je helpen in de Masterclass ‘The Stage Is Yours’!

 

Over de Masterclass

Deze Masterclass kan ook incompany gegeven worden aan bijvoorbeeld het gehele MT, de Directie of een team van Managers. Laat je gegevens achter, nemen wij contact op om te zien wat we voor jullie kunnen betekenen.

Previous slide
Next slide

Korte impressie van onze Masterclasses in het prachtige 'Theater de Speeldoos' te Baarn

Combining the best of both worlds

Wendy Rundberg

Wendy is al ruim 15 jaar eigenaar van ‘Studio Public Speaking’. Ze is presentatie expert en helpt bedrijven met het maken van hun Corporate Presentations, bedrijfspitches, het scoren van Tenders en aanbestedingen en het coachen van Keynote sprekers. Ze is al meerdere jaren betrokken als sprekerscoach bij TEDx Utrecht. Wendy begeleidt individuen en teams naar zakelijk succes met haar betrokken en professionele manier van werken en resultaat gerichte mentaliteit.

Haar trajecten kenmerken zich altijd door net zolang kundig schaven tot je tot de kern bent gekomen van je verhaal. Naast vakmanschap zijn humor en enthousiasme belangrijke onderdelen van haar trainingen.

851A4233 kopie

Wendy’s rol in de Masterclass:

  • Verhaalstructuur en terugbrengen naar kernwoorden
  • Krachtig starten en memorabel eindigen

“Na honderden mensen van grote en kleine bedrijven gecoacht en getraind te hebben in hun presentaties merkte ik een gemeenschappelijk gedragen fenomeen. Een verhaal met een heldere structuur brengen en ècht doorvoelen van je tekst, zodat je publiek aangehaakt blijft, is een kunst op zich. Door samen tot de kern van je verhaal te komen en keuzes te maken in wat je wilt overbrengen aan je toehoorders vergroot je je impact en zul je zakelijk meer resultaat boeken”.
Wendy Rundberg

Pia Douwes

Pia heeft een brede internationale carriere op haar naam staan in allerlei prachtige musicals en toneelstukken. Denk aan hoofdrollen in o.a. ElisabethCatsEvita en Cabaret. Ook is ze jarenlang betrokken geweest bij bekende TV-programma’s en TV-series. Daarnaast word Pia door organisaties gevraagd om presentaties te verzorgen of op te treden op gala’s, bedrijfsevenementen en productpresentaties.

Ze vindt het heerlijk om die passie ook over te brengen op nieuw talent en deelt daarom haar ervaring en vakmanschap regelmatig in workshops, trainingen en door middel van persoonlijke coaching.

851A4237 kopie

Pia’s rol in de Masterclass:

  • Tekstbeleving en tekstbehandeling
  • Stageperformance: authentiek en ontspannen

“Na 35 jaar ervaring op het podium en het coachen van jong talent merkte ik dat mijn aanpak en resultaat ook zeer waardevol kan zijn bij presentaties en speeches binnen bedrijven. Bijvoorbeeld het inleven in en overbrengen van je verhaal maar ook het leren onthouden van je tekst is iets waar we dagelijks mee te maken hebben in theater. Je hebt ook een podium nodig om je boodschap over te brengen aan je bedrijf of aan je klanten. Het is dus eigenlijk heel logisch om deze twee werelden te koppelen”.
Pia Douwes

Ervaringen van deelnemers uit het bedrijfsleven

"Ongelofelijk boeiend inzicht in je eigen presentatie en geweldige ervaring hoe je publiek jouw speech beleeft. Jullie zijn een geweldig team, heerlijk enthousiast en complementair".
CEO
Technisch bureau
"Het bewust maken van het belang hoe je over komt. Maar vooral hoe je dit kunt beïnvloeden. Waardoor het eindresultaat is dat je verhaal/speech beter aankomt".
CEO
Offshorebedrijf
"Heel persoonlijk. Confronterend op de persoon. De dynamiek tussen jullie twee is heel bijzonder. Zeer leerzaam en heeft me echt aan het denken gezet".
CEO
Detacheringsbedrijf
"Kippenvel. Mijn kwartje is gevallen. Ben ervan overtuigd dat velen met mij dit broodnodig hebben. Bedankt!".
CEO
Groot Investeerder